Spuitgieten en molding van kunststofproducten

Vestiging in Son (bij Eindhoven)

Ontwikkelen van uw product

NAAR ONTWIKKELEN

Maken van uw product


KUNSTSTOF OP MAAT

 

GL Plastics
kunststof op maat

Kunststof op maat

Assembleren van uw product

Onze Diensten

De specialist in kunststof spuitgieten en meer

GL Plastics is een totaaloplosser op het gebied van kunststof. Elke dag ontwerpen, ontwikkelen en produceren we technische halffabricaten van kunststof. We werken met nauwkeurige specificaties, productgewichten van bijna 0 gram t/m 4.000 gram en seriegroottes van een paar duizend tot een paar miljoen op jaarbasis.

Onder andere dankzij real time productieplanning en –monitoring zorgen we voor een leverbetrouwbaarheid op topniveau. We zijn gewend om te werken met de eisen van de automotive, zoals zero-defect spuitgieten met zeer scherpe eisen op het gebied van bijvoorbeeld maatvoering.

Kunststofproducent én dienstverlener uit Eindhoven

Onze engineers maken uw ontwerp klaar voor productie, waarna de productie van start kan. Ook assemblage, opslag en levering van uw spuitgietproducten verzorgen we vanuit onze vestiging in Son (bij Eindhoven), Nederland.

Over GL Plastics

Onze klanten aan het woord

GL Plastics is een vooruitstrevende partij die graag met ons meedenkt. Door de fijne samenwerking kunnen wij onze klanten meerwaarde bieden door correcte, tijdige leveringen en de mogelijkheid om onze koffers met meerdere InMould Labels te produceren.

Corinne van Engelen

maxadologo.png

Wij hebben enkele jaren geleden gekozen voor GL Plastics als leverancier voor het omspuiten van zeer complexe metaaldelen. Naar volle tevredenheid, want GL Plastics brengt een zeer hoog kennisniveau in, een modern machinepark, een gedegen kwaliteitsafdeling en een team medewerkers dat meedenkt met de klant en zeer betrouwbaar is. Daarnaast probeert het team altijd tegen de best mogelijke prijzen te leveren. 

Op basis van bovenstaande punten hebben wij besloten om ook complexe mono-kunststofdelen bij GL Plastics onder te brengen. De productiecapaciteit is sterk uitgebreid en er zijn machines met hogere tonnages aangekocht.

 

Werkelijk een top leverancier om aan te bevelen.Ben Kortekaas - Senior Buyer Projects Dorel Juvenile Europe

dorel-2015.png

Na het eerste bezoek aan GL Plastics hadden we vrij snel door dat dit de juiste partij voor ons is. GL Plastics is een zeer professioneel bedrijf en levert hoogwaardige oplossingen. De directie en medewerkers staan altijd voor ons klaar en denken écht met ons mee. GL Plastics is een betrouwbare partner en biedt een solide basis voor onze toekomst. Wij zijn dan ook zeer tevreden en hopen de prettige samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.”

 

Robin de Wilde, General Manager Twickto B.V

 

Twickto-logo-gloed.jpg

Kunststoffen voor verschillende industrieën

GL Plastics is sinds 1989 een innovatieve partner voor bedrijven in talloze branches.
Meer weten over de mogelijkheden? Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen?

We werken met bedrijven in onder andere de volgende industrieën:
Automotive | Industrie B2B | Medisch | Consumenten | Behuizingen

contact

 

GL Plastics: Spuitgieten en meer

Innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een “all-in-one” oplossing zijn belangrijke voordelen die GL Plastics te bieden heeft.

GL Raster:

multifunctionele grind en gras tegel

  • Snel te leggen
  • Voordelig en licht in gewicht
  • Eenvoudig op maat te maken

GL Raster