Kwaliteit als drijfveer

Voor ons is het belangrijk dat we onze producten en diensten leveren volgens de gestelde specificaties. Dit is geborgd in ons kwaliteitssysteem, volgens ISO 9001:2015 en IATF 16949:2016.
Onze medewerkers zijn voortdurend op zoek naar manieren om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren. We doen er alles aan om uw perfecte all-in-one partner te zijn.

Controle van kwaliteit in de praktijk

Ons streven is om uw product met zero-defect te leveren. Tijdens de productie vinden dan ook voortdurend controles van de verschillende processen plaats. Onze medewerkers zijn continu alert op het verbeteren en beheersen van processen. Jaarlijks trainen en toetsen wij ons personeel om dit als speerpunt te behouden.

Kwaliteit in projecten

Bij ieder nieuw project stapt kwaliteit al vroeg in. We stellen een control plan vast aan de hand van uw eisen en onze FMEA. Met geavanceerde meetapparatuur kan in ieder stadium een goed beeld worden gemaakt via MSA, CPK en meetrapporten. Bij afwijkingen analyseren we de oorzaak volgens de 8D methode. De lessen die we hier uit leren, maken ons tot een ervaren en solide partner in spuitgieten.

Certificering

Onze inspanningen voor kwaliteitsborging hebben geresulteerd in de volgende certificaten:

  • ISO 9001:2015
  • IATF 16949:2016
  • ISO 14001 (in voorbereiding)

Uw productie in goede handen

Met alle middelen die we hebben zorgen we ervoor dat we zo optimaal mogelijk voor u produceren. Zoekt u een betrouwbare partner die voortdurend de kwaliteit in de gaten houdt? Neem contact met ons op, we wisselen graag met u van gedachten.

Milieubeleid

U kunt het milieubeleid van GL Plastics opvragen via de contactpagina.