Spuitgietbedrijf GL Plastics, de all-in-one dienstverlener in spuitgieten

Elke dag leveren we klantgerichte oplossingen in het spuitgieten van kunststof producten. Dat zijn technische halffabricaten met kleine toleranties, complexe vormgeving en hoge vormvastheid. Maar ook zichtproducten waarbij kleur, glans en oppervlaktestructuur cruciaal zijn.

Spuitgietbedrijf van duizenden tot miljoenen stuks kunststof producten

In ons spuitgietbedrijf (spuitgieterij) wordt middels spuitgieten van thermoplasten kunststof producten gemaakt door middel van zelf ontwikkelde matrijzen. De seriegroottes waarin we spuitgieten variëren van duizenden tot miljoenen stuks per jaar. Het formaat loopt van bijna 0 gram tot 4 kg. De mogelijkheden zijn ongekend.

Een all-in-one dienstverlener

Naast spuitgieten staan we bekend om innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onze all-in-one oplossing bieden we onze klanten bovendien de flexibiliteit om ook assemblage en logistieke zaken bij ons neer te leggen. We fungeren als een alles-in-een dienstverlener op het gebied van kunststof spuitgieten. All-in-one betekent dat we u ondersteunen met:

Solide en betrouwbare partner in de kunstoftechniek

We stellen ons op als een solide en betrouwbare partner voor het spuitgieten van kunststof producten. Ons bedrijf en onze mensen zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarnaast blijven we investeren in nieuwe technologieën en productieontwikkelingen o.a. op het gebied van kunstoftechniek. Hiermee bieden we u een compleet pakket op het gebied van spuitgieten.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op.