Matrijs laten maken voor kunststof spuitgietproducten?

Matrijsbouw: het gereedschap voor spuitgieten

Matrijsbouw komt na de engineeringfase. Alle eventuele obstakels zijn genomen dus we kunnen de matrijs gaan maken. Hiervoor maken we gebruik van gespecialiseerde externe toolmakers wereldwijd. We kiezen de matrijsbouwer onder andere op basis van uw eisen wat betreft nauwkeurigheid, oplage en cyclustijd.

Kritische eisen voor efficiency

We zijn gewend om te werken met de eisen van de automotive, één van de meest veeleisende industrieën ter wereld. In combinatie met onze jarenlange ervaring vinden we zeker de matrijs die het beste past bij uw product en budget.

Interne gereedschapsmakerij voor matrijzen

In onze interne gereedschapsmakerij analyseren we storingen en repareren we uw matrijzen. Onze gereedschapsmakers zorgen ervoor dat uw matrijzen in topconditie blijven.

Mould flow: softwarematig spuitgieten

Voor we de matrijs laten maken, kunnen we uw product ook softwarematig proefspuiten met een mould flow. De software berekent hierbij aan de hand van alle eigenschappen van het kunststof of uw product goed uit de matrijs komt.

Brandvrije opslag

Alle productiematrijzen worden opgeslagen in onze brandvrije matrijzenkluis. Uw matrijs is in goede handen bij ons.

Matrijs maken bij GL Plastics

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden op het gebied van matrijsbouw? Neem contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen.

Matrijsbouw GL Plastics